top of page
  • Skribentens bildLinnea Larsson

Vad är en agentur för systemutvecklare?

Uppdaterat: 19 feb.

Vi får ofta frågan om vad en agentur för systemutvecklare är och det ska vi förtydliga i det här inlägget. Ofta får vi frågan om det är en mäklare eller ett traditionellt konsultbolag och svaret är nej på båda.


Först och främst ska vi förtydliga det olika begreppen.


👉 En mäklare jobbar i princip alltid som kundens förlängda arm. Det innebär att deras uppdrag kanske är att hitta den billigaste eller den snabbaste lösningen.


👉 För ett traditionellt konsultbolag ligger fokuset på kundens förfrågan vilket gör att utvecklarna inte får vara med och styra sina uppdrag. Uppdraget läggs i knä på tillgänglig resurs. Du driver konsultbolagets agenda i stället för din egen.


Everone agentur

Så här fungerar en agentur för systemutvecklare

Som agentur driver vi i stället våra utvecklares agenda mot att till exempel få arbeta med sin favoritteknik, en anställning hos sin drömarbetsgivare, tjäna mer pengar, ha bättre och kunna styra sina förmåner, leva mer flexibilitet och så vidare. Som agentur är vi alltid på utvecklarens sida. Vi hjälper duktiga utvecklare framåt på marknaden.


Ta makten över din framtid

Med en agentur tar du makten över din karriär genom:

  • Vi hjälper dig att lägga en gameplan för din karriär och framtid

  • Transparens och insyn i avtal och faktureringskostnader

  • Att vi alltid arbetar för att du ska få mesta möjliga betalt för ditt arbete

  • Vår lönemodell som ger dig möjlighet att styra över din lön och förmåner samt hur mycket du vill lägga undan till resten av året

  • Att du utvecklar medan vi sköter admin och sälj

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page